Det har jag ju nästan förträngt, men här om natten så satt jag och tittade på svt24 på jobbet och vem dyker upp där om inte Karolina Lassbo herself? Talandes om sin fantastiska blogg och hur hon tjänar pengar på sitt bloggande (hon vill bara göra reklam för sånt hon kan stå för, t ex gräsklippare vill hon inte göra reklam för. jag antar att hon menar att hon inte klipper gräs så varför ska hon påstå att just den och den är bra?)och hur många unika besökare hon har per vecka. Fast måste hon välja mellan att blogga så vill hon vara jurist. Så det så.

Det var ganska roligt.

Hon var fin i håret. Någon har sagt att man ska säga något snällt om alla så nu har jag gjort det. Dessutom så är jag ledig just idag och det är helt underbart väder så jag är tillräckligt nöjd för att tycka att det inte gör någonting att jag måste städa, för jag kan städa med balkongdörren öppen iklädd endast trosor och linne. (räkna det som dagens outfit)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till

 1. Mickey J Barczyk skriver:

  Fast du… de (modebloggarna) brukar ju alltid ta ett foto på sin dagens outfit ^^ var är ditt foto?

  *asg*

 2. La Reina skriver:

  jag vet inte hur man gör för att lägga upp foton, så jag kan tyväääärr inte visa =P

 3. Ironical Clan skriver:

  Är det inte svårt att få på trosor och linne på balkongdörren?

 4. La Reina skriver:

  ironical clan: tsss… bara för att du korrläser allt innan du lägger ut det. jag är tuffare (och latare) än så, jag låter er läsare göra det åt mig 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *