Jag undrade just

Faktiskt så sent som igår så frågade jag mig vars den goda Linda Rosing hade tagit vägen, och idag när sambon väckte mig visade han Expressens förstasida och där var hon minsann. (http://www.expressen.se/index.jsp?a=643310)

Partiledare och allt, jojo, fint ska det vara. Jag vet inte, är det bara jag som undrar lite över Rosings erbjudanden? Det jag minns starkast just nu är när hon skulle bli programledare och sen visade sig att ingen kanal var intresserade, sen hade hon blivit erbjuden att plåtas för playboy och det visade sig vara någon tjomme som påstod sig ha kontakter med playboy, sen skulle hon bli marknadschef för ett pokerbolag(?) och det.. vet vi inte hur det gick med.

Genomgående för alla dessa projekt är Rosings ”jag vet inte, men..”.

För övrigt är det väl skönt att det dyker upp ett parti som tar tag i det här med kvinnofridsfrågor. De andra verkar ju tycka att det är bra med misshandlade och våldtagna kvinnor. Jag vill verkligen se Linda debattera framöver.

” – Jag vill inte säga någonting, eftersom ingenting är klart. Men jag ska bestämma mig på måndag, säger hon.”

Hur ska hon hinna med allt?

Visst är Expressen lite kvinnofientlig förresten när de frågar vem av Gudrun Schyman och Linda Rosing vi vill rösta på? Åh..få se nu.. blondinen som är känd för sina smarta kommentarer och smarta val eller alkisen som numera är en politisk vilde. Tricky one.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jag undrade just

  1. Josh skriver:

    Jag skulle välja Gudrun – för man vill ju grogga lite också.

  2. La Reina skriver:

    Men Gudrun groggar ju inte längre, det gör nog Linda. *gissar*

  3. Lisa skriver:

    Oh lord. Vart är vrälden på väg etc. etc. Jag hade valt Gudrun. Hon är festlig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *