Loppi/Vårpepp

Nu minsann har jag provat alla grejerna jag skrev om här.

 

 

 

loppipåse

 

Blackberrie-LSHP Mealbar från Naturdiet Den här hade jag tänkt ta med mig när jag ska jobba natt nästa gång, men den förstfödde ville promt smaka, så då blev det inte så. Jag tyckte den smakade mycket svarta vinbär och var inte fullt så söt som jag hade väntat mig och det var bra. Däremot tyckte jag inte alls om smaken och det räckte bra med en tugga. Nu var det inte bara jag och gossen som smakade, utan eftersom det var påsk hade vi folk här och den gick laget runt. Omdömena gick från ”konstgjord smak” till ”inte alls konstigt”, så jag antar att man måste prova helt enkelt.

Supernature Purely Greens Max Det är lite oklart för mig vad det här egentligen är. Det står att det är ett avancerat supermatkomplex med supergräs, alger, grönsaksextrakt, enzymrika frukter och speciellt utvalda örter.  Personligen så är jag alltid skeptisk mot supergrejer, men okej. Jag testade först att blanda i sambons smoothie som han har med sig till jobbet när jag jobbar natt. Han sa att det smakade lite hö, men helt okej. Sen provade jag att blanda med vatten (vanligt dricksglas, cirka 2 dl)och bjöd en annan karl i familjen på. Det ska sägas att han gillar allt ätbart och gärna i mängder, han sa, och jag citerar: ”Det här kan vara det äckligaste jag någonsin druckit”. Jag smakade också och är benägen att hålla med. Det är ett grönt pulver som ser misstänkt likt örtfärg till håret och funkar bra i smoothie då, men inte som ensam dricka. Det blir väldigt grönt. Och jag vet ändå inte vad ett supermatkomplex är.

Nya Vitalinea PRO Den här hoppades jag på, men har inte hittat den i butik ännu. Men varför är tredje ingrediensen socker? Mager och med massa socker istället för mindre socker och mera näring bara. Vad jag kan läsa mig till så ligger sockret i bärkompotten i botten och man får blanda själv och således bestämma hur sött det ska vara. Gott så, men 0,1 % fetthalt? Det låter inte som något man håller sig mätt på någon längre stund, men jag gissar att man får en energikick och ibland är det precis det man vill åt.

Friggs Te+ Sockerbalans Det här teet innehåller krom som ska bibehålla en normal blodsockernivå. Inte vet jag, jag drack det med både socker och mjölk och det var gott. Lite kanel, men inte så mycket att det blev julaktigt så att säga, utan mer lite kryddigt så. Ja. Gott. Nästa kopp blir nog med lite honung och så ska jag låta det svalna till ljummet. Det tror jag blir gott.

Harlequin Min så kallade kärlek  Nej, nej, nej. Jag hade med mig den till jobbet där vi bara har svt och tv4, men nej. Skämskudde och krypningar i kroppen, men sen har jag i och för sig svårt med kärleksromaner så jag är nog inte pålitlig.

Sun-kissed Bronzing minerals från Sheer Cover Ja! Faktiskt precis vad jag behöver efter att ha rensat ut smink som antagligen hade utgångsdatum innan millenieskiftet.

Step by step (Ekorrens ekologiska godis) Smakar som.. godis? Med det menar jag att det är inga konstigheter, varken med smak eller innehåll. Jag har lite svårt att säga något annat för våra barn är inga godisråttor av rang, men den kräsne av dem sa i alla fall att de var goda. Dock att han inte ville ha fler, men det kan bero på att han höll på att bygga lego med sin farmor just då. Det står på påsen att de skulle vara sura, men det var de inte. Bra storlek på påsen tycker jag.

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100, Drottningsylt testar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *