Loppi Blogbag

Jag har fått en loppi blogbag hemskickad till mig (i kartong iofs, men ändå) med grejer och jag tar ju sånt här på allvar, så jag ska smaka och testa och låta andra smaka och tycka till och sen kommer ett inlägg med resultatet.

Det som är kul med sånt här är ju att det händer att man upptäcker saker som man inte ens visste att man ville ha. Och saker man inte visste att man inte ville ha heller förvisso, men det är bra det med.

Mjo. Så lättköpt är jag. Ge mig saker och jag ska säga vad jag tycker. Eventuellt att jag tycker ”fel”, men det blir ju mer spännande så. Det kanske ska sägas i och för sig, att i brevet som följde med grejerna så står det faktiskt inte ens att jag ska tycka någonting utan att jag ska publicera en bild på innehållet, men det är roligare att tycka också.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100, Drottningsylt testar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *