Är vädret politiskt?

Om man tänker sig att Aftonbladet är en röd tidning och Expressen en blå så vet jag precis vad jag ska rösta på.

I Aftonbladet så står det att vädret under augusti blir lite sämre och mer som en vanlig skitsommar med lite regn, inte så varmt osv medan Expressen glatt förkunnar att värmen fortsätter.

För mig är valet självklart.

(Jag är förrsten säker på att jag läste ett blogginlägg om Beckhams midja som var som en sjuårings (det stod i blaskorna också) och kommenterade det med nånting om att man visst kan ha en liten midja och äta mat, men efter att ha letat i flera dagar så kan jag inte hitta den igen. Har jag drömt ihop det eller är det någon som känner igen det?)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Är vädret politiskt?

  1. nynaeve skriver:

    Jag har inte sett det inlägget, däremot har ngn en gång påstått att skyltdockor är extremt smala eftersom deras midja är 62cm, vilket tydligen motsvarar en tolvåring. Jahapp, tyckte jag, i fortsättningen får jag väl presentera mig med att säga ”Hej, jag heter Nyn och är 12 år.”

  2. La Reina skriver:

    62? där ligger tom jag i lä 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *