Somliga går i svettiga skor

Jag har provat att gå till jobbet. Jag har också provat att gå hem. Hemåt gick lättare fast det rimligen var precis lika långt, men det har väl med målet att göra också. Det är faktiskt gångavstånd. Om man har lite gång i benen så att säga och inte är tung och trött just den dagen. Åt ena hållet. Man vill nog inte riktigt gå dit, jobba i tio timmar och sen gå hem igen.

Det jag också upptäckte var att mina nya skor är fruktansvärt varma. De är nämligen vattentäta också och ptja, det blev varmt och svettigt. Mina trotjänare reebok princess gav upp faktiskt bara någon dag efter att jag köpte de här som jag hade tänkt promenera i och först tänkte jag lite vågat sådär att jag behåller de nya bara. Jättesköna för prinsessfötter som annars får skavsår av att titta på skor, men det går som sagt ändå inte. För varmt.

Så jag ska köpa mig ett par princess ändå. Orkar inte hålla på att prova skor och det känns så bortkastat att prova skor som sen ger mig skavsår.

Förra gången jag köpte mig ett par reebok tyckte jag att de var lite hårdare än vanligt, inte lika följsamma. Nu såg jag att de görs i syntetskinn, jag undrar om de inte gjordes i äkta skinn från början. Någon som vet?

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.