Flåt

Om det mot förmodan var någon uttråkad stackare som väntade på mitt blogg100inlägg igår. Som jag skrivit förut så är det av vikt att jag får ur mig ett inlägg per dag, men jag ska försöka hålla motivationen uppe ändå. Det bästa vore om man kunde bakdatera det här inlägget så att det åtminstone ser rätt ut.

I alla fall. Jag hade tänkt blogga, hade faktiskt sidan uppe, men sen dök livet upp emellan och nattning och jag är sjuk och hostig och ungen ville inte somna så sambon tog över och sängen var ju väldigt skön så jag skulle bara… och sen vaknade jag till vid fyrverkerierna (21.15) och skulle gå upp och blogga sen. Och sen var klockan nytt dygn och då var det ju bara att försöka att somna om.

Josh säger dock att om man är sjuk så får man hoppa en dag. Jag vet inte, jag har inte läst den regeln nånstans, men vi säger väl så. Kanske. Jag har i alla fall skrivit fler än ett inlägg ett par gånger, så det är inte för få antal i alla fall.

Jag kanske borde söka för det här rentav.

(Edit: Ahahahahahaha! Man kunde bakdatera. Nu ser det rätt ut i alla fall)

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

6 svar på Flåt

 1. Mia* skriver:

  Nämen, så synd att du skrev en här bekännelsen innan du upptäckte den fantastiska funktionen – ingen hade ju behövt veta, liksom! 🙂

  • Drottningen skriver:

   Det gick inte ens en minut emellan, så frågan är om nån ens hade hunnit läsa, men det är en såndär grej som hade gnagt i mig så det är lika bra att kasta ut det direkt

 2. Mia* skriver:

  Ja, jag förstår precis hur du menar – tror jag i alla fall. Och du behövde ju hur som helst något att skriva om, så det var ju bra ändå. Vad ska du skriva om idag då?

  Vet du, jag var på väg att kommendera med just att man kan _visst_ bakdatera och hade fyllt i både namn, mailadress och bloggadress innan jag kom till slutet av inlägget och insåg att du redan visste. Så då fick jag skriva något annat. 🙂

 3. Mia* skriver:

  Du, förresten… var någonstans på din blogg syns det något datum för inlägget?? Jag ser då ingenting i den vägen på den här sidan, förutom datum och klockslag för kommentarerna (men det är ju en helt annan historia).

 4. Mia* skriver:

  Inte på den här sidan. Däremot, om jag går till bloggens förstasida visas datum under varje inläggsrubrik. Störigt när det är inkonsekvent, så där!

  Men jo, vänta – det står ju på den här sidan också! ”This entry was posted on Wednesday, April 30th, 2014 at 8:16 am … etc” står det i rutan nedanför Flattr-knappåen. Dock inte lika tydligt som på förstasidan direkt under titeln.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *