Är det här okej?

Eftersom jag är i startgroparna för en jobbhelg så passar det extra bra att jag delar med mig av den här länken. Nu är jag inte medlem i kommunal på grund av massor av orsaker, men det här är dock ett bra initiativ, för faktum är att många som jobbar inom omsorgen vågar inte säga hur det är på jobbet.

Det må så vara att man rent tekniskt inte får sparken för att man pratar, men man behöver inte vara ett geni för att räkna ut att det finns massor av sätt att få folk att välja att sluta. Så man knyter handen i fickan och åker till jobbet för ännu ett pass där man känner att det inte riktigt är okej.

Det här är små historier från människor som jobbar inom olika delar inom omsorgen och deras vardag på jobbet. Läs lite. Fundera.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Det här inlägget postades i Äldreomsorg, Blogg100, samhälle. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.