Friday night chicken

Jag är ju sen många år medlem i Buzzador, där man får anmäla sig till olika kampanjer och testa saker. I gengäld ska man sprida ordet så att säga, till exempel så här, via sin blogg eller i fikarummet på jobbet eller.. ja, vad man nu kommer på. Nu är det dock bra länge sen jag fått vara med i någon kampanj, men nu ska jag i alla fall testa Friday night chicken från Familjen Dafgård.

Jag har inte riktigt bestämt vilken sort vi ska testa, så att jag inte hittade den i butiken sist gjorde inte så mycket. Vi brukar förvisso laga mat från grunden nästan alltid, men som skiftarbetare och med småbarn så är det trots allt skönt att ta till en nödlösning ibland. Här brukar det bli fiskbullar för att barnen älskar det, men själv vägrar jag dem helt så det vore ju onekligen fint om vi kunde hitta något som alla gillar.

Eller så kör vi dem som snacks bara till tvn någon kväll.

Det här blev sannerligen ett nödinlägg, men jag har jobbat två nätter och har en tredje framför mig (sover längre nu, så det kanske börjar ge sig, tackar som frågar) så jag har sänkt ambitionsnivån rejält också. Sånt måste man också kunna göra.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100, Drottningsylt testar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.