Yollibox

Så här efter en jobbhelg är jag nästan lite bakis, fast utan illamående och huvudvärk. Mosig i huvudet och vill mest gå och lägga mig igen (trots att jag sov till efter 15), men jag kan tipsa om en god glass i alla fall. Eller förlåt, frozen yoghurt som det heter på svenska tydligen.

Yollibox. Jag har provat jordgubb och har i detta nu hallon och vanilj i frysen (kan bli kvällsmat). Dyr förstås, men hellre en glass som kostar med jordgubbar och grädde (eller vaffan, yoghurt. Men grädde är godare) än med jordgubbsarom och skummjölkspulver. Den är söt, men inte så söt att tänderna ramlar av i protest om du förstår.

Och som vanligt, i verkligheten gäller att kortare innehållsförteckning är att föredra. Själv gör jag ju den här glassen, men det är i en helt annan liga. 2 ingredienser plus smaksättningen känns ju lagom.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.