Mååååål!

Men alltså, jag är i måååål! Blogg 100 alltså. Jag fuskade en liten gång, men jag har faktiskt fått ur mig minst ett inlägg per dag. I hundra dagar. Vet ni hur lång tid det är? Det är typ supermånga dagar. Detta samtidigt som jag har börjat jobba på min flyttade arbetsplats efter en evighetslång föräldraledighet.

Ja. Ganska nöjd är jag, för även om del inlägg i ärlighetens namn har varit duktigt krystade och en del rentav pinsamt dåliga, så har jag också fått ur mig fler inlägg än jag trodde som annars inte ens hade blivit till eftersom jag ofta tänkt att jag inte hinner/kan hålla ordning i huvudet när barnen låter illa osv. Tydligen kan man det, på ett ungefär, och så länge jag inte får betalt för det jag skriver så tänker jag att ungefär är alldeles utmärkt.

Först tänkte jag att 100 dagar till är väl en baggis, men så är det ju inte. Däremot så hänger jag antagligen på nästa år också om det blir av, förhoppningsvis med lite bättre förutsättningar. Jag kommer ju inte vara i startgroparna efter föräldraledighet i alla fall, det går inte hur vi än gör och min arbetsplats är inte på gång att flytta igen och jag tror inte jag behöver oroa mig för att bli av med jobbet. Vi ska inte heller flytta, så det som återstår är väl en sjukskrivning, dödsfall och separation då och inget av det är planerat vad jag vet.

Men hur som helst, jag kom i mål. Var det någon som ens trodde på det?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

5 svar på Mååååål!

 1. illika skriver:

  Grattis!
  Jag tycker du har gjort ett bra jobb de här 100 dagarna och jag hoppas innerligt att du inte tar paus tills nästa blogg100 börjar. 😀

  • Drottningen skriver:

   Fredrik: Jaaa… då får man väl som pappa, eftersom man är tilldelad hälften av dagarna automatiskt helt enkelt vägra skriva över dem och kräva sin föräldraledighet. För mig är det helt obegripligt att män generellt har mer makt än kvinnor ända tills det kommer till att vara hemma med barnen, då har män ingen egen vilja alls och vågar inte säga emot? Bättre ursäkt får ni nog komma med.

 2. Linda skriver:

  Grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.