Olika sorters humor

Vår yngste är minsann en liten skojare. För någon vecka sen när han inte ville sova tassade han upp och tömde drygt halva min tub med aloe vera i tvättmedelsfacket i tvättmaskinen. Jättekul. Jag upptäckte först tuben vars innehåll minskat avsevärt och pappan hade ingen aning om vad som hade hänt. Var jag verkligen säker på att innehållet hade minskat? Ett par dagar senare hittade jag innehållet när jag skulle tvätta. Haha. Jättekul, som sagt.

Igår ville han inte heller sova. Förstås. Jag skulle titta på tv och tittade till honom i reklampauserna och han hade dyrt och heligt lovat att stanna i sängen. Det gjorde han väl på ett ungefär, men han har ju hemskt långa armar. En av gångerna när jag kom ner står ungen med händer och fötter i madrassen och stjärten uppåt. Naken. Gapskrattande.

Så jävla rolig. Ha. Ha.

Ännu roligare blev det där jag pressat ner ungen i nattblöja och pyjamas igen och då upptäcker finalen i skämtet. Han har förstås inte bara klätt av sig och ställt sig på huvudet. Naturligtvis har han kissat i sängen också.

Och jag vet att det var med flit, för om det är någon gång han mycket noga kan säga till i tid om att gå på toaletten så är det efter läggdags och jag tror inte att pyjamas och blöja liksom rann av honom av misstag. Plus att han annars säger till när han har kissat på sig, och då inte genom att gapskratta med stjärten i vädret.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i barnen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Olika sorters humor

  1. Mazlin skriver:

    det var iafal inte nr 2 ;p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *