love is in the air

I julas köpte jag en liten (nåja, större en en såndär paris hilton-hund, men inte så mycket) till katterna för att de skulle ha lite att klösa i. Jag preparerade grisen med lite catnipspray, men ignoransen var total. Inte ens när grisen provocerade dem så brydde de sig. Halta kattan brydde sig genom att bli sur över att grisen låg på hennes hylla på klöspelaren, men det löste sig genom att hon gjorde som hon brukar och råkade putta ner den.

Ikväll, snart 8 månader senare har jag sett åtminstone två katter våldföra sig på den stackars grisen som numera fyller sin funktion som fotpall åt sambon. Öronen är tydligen särskilt lockande.

Jag fattar ingenting, men de är väldigt engagerade. Lite kul är det dessutom att halta kattan har någon pågående issue med den andra svarta katten, så de våldför sig i skift. Det kan inte vara lätt för den stackars grisen att vara så uppvaktad.

Jag visste väl att det var något särskilt med den där grisen.

(en dag så ska jag lära mig hur man lägger ut bilder också. det här är ju ett typiskt kodak moment som är svårt att beskriva)

Det här inlägget postades i Katter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till love is in the air

  1. Redmosquito skriver:

    Kan det vara så att de helt enkelt vill klösa skiten ur den nu när den luktar som Josh? 😉

    Lustigt förresten, du skrev två bloggar på raken som handlar om en gris…

  2. La Reina skriver:

    Tema kallas det 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *