Blogg 100

Jag var med förra året, och om jag inte minns fel så klarade jag faktiskt att posta ett inlägg varje dag under 100 dagar. Möjligen att något inlägg hamnade på fel sida dygnsgränsen, men mer misslyckat än så blev det inte.

I år däremot så tog det inte lång stund för mig att bestämma mig för att inte vara med. Jag är ju sjukskriven och en sak som såna som jag ska akta oss lite för är stress, så jag tänkte att hur kul det än skulle vara så behöver jag inte ännu en sak som kräver min uppmärksamhet. Jag har ju tänkt att återgå till jobbet nångång också.

Så.

Alltså hoppar jag det här året.

Det var sannerligen ett bra beslut eftersom jag fick en kräksjuka igår eftermiddag och tillbringade kvällen/natten mycket nära en toalett och sörplandes på först Ramlösa och sen cola. Inte calicivirus tack och lov, men för mig som verkligen avskyr att kräkas var det nog så jobbigt ändå. Idag mår jag bättre och ska strax våga mig på att dricka en kopp te.

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *