Men Linda

Jag vet att jag har hakat upp mig lite och att det finns hur mycket annat som helst att haka upp sig på, men det här är sådär lagom avancerat just nu när så mycket annat stökar omkring i hjärnkontoret.

Igår kunde man läsa på Unika partiets hemsida att de skulle ha en presskonferens kl 15 igår där de skulle redogöra för sitt partiprogram. Med spänning väntade jag så på slaskonbladets eller sexpressens rapport från denna, eller åtminstone en uppdatering av partiets hemsida om just partiprogrammet. Inte ett ord. Ingenting.

Idag kunde man läsa om de skulder hos kronofogden som partiets styrelse har (minns inte i vilken av kvällstidningarna), men inte ett ord politik.

Frågan är då om det verkligen fanns en presskonferens eller om tidningarna har tappat intresset och helt enkelt inte åkte dit. Partistyrelsen kanske satt där med sina mineralvattenflaskor och mikrofoner och väntade och väntade utan att någon dök upp. Kanske har de missat att bjuda in media annat än via hemsidan som media kanske tröttnat på eftersom ingenting händer där?

Det är ganska starkt jobbat i alla fall att redan så här tidigt i sin politiska karriär lova och lova saker och sen strunta i det. Det är bra, då vet vi var vi har varandra.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Men Linda

 1. PW skriver:

  Finns det någon som tar dem på allvar överhuvudtaget? De förresten kanske glömde att skicka ett pressmeddelande? Med tanke på den samlade IQ-kvoten så…;)

 2. La Reina skriver:

  Jag tror att de tyckte att meddelandet på hemsidan räckte. Självklart kollar alla journalister in deras hemsida varenda dag. Fast då är ju frågan varför de inte har något program på hemsidan. De kanske surar för att ingen kom? 😉

 3. PW skriver:

  Jaja, såna rookies. 😉

 4. deep|ed skriver:

  Bara ett påpekande: mineralvatten står den som inbjuder för. Mikrofonerna står medierna för. 🙂

 5. La Reina skriver:

  deep|ed: jaja, det där vet du säkert bättre än jag. jag är ingen frekvent besökare av presskonferenser om man säger så. frågan är om linda och resten av unika partiet också vet det? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *