Tips för oss som handlar på nätet

Och nu blir det reklamfilm! Eller nej, men man kan nog kalla det reklam i alla fall. Själv ser jag det som tips.

Jag handlar en del på nätet. Förmodligen så skulle jag handla allt om det bara passade ihop med allt annat, men vi är inte riktigt där än. Jag avskyr i alla fall att stå i kö, trängas med andra (dumma) människor som parkerar barnvagnar på tvären och har kafferep (utan kaffe) i butiksgångarna. Ni vet, ”men guuuuud vad kul att ses”. Man måste inte ha en barnvagn med sig, en del är jättebra på att stå i vägen ändå. Allt jag avskyr med att handla i butik skulle jag kunna fortsätta härja om resten av dagen, men vi kan nöja oss med att om jag får välja så föredrar jag att klicka hem både mat, kläder och leksaker.

Så. Nu minns jag inte hur det gick till, jag hade sett reklamen för refunder.se på tv och tänkt att jag köper väl ingen jävla mascara ändå och vilken dåååålig reklam. Minns du? En tjej som säger nåt i stil med ”du kan köpa blablabla mascara, eller, du kan köpa blablabla mascara och få pengar tillbaka” samtidigt som hon målar fransarna.

I korta drag får man återbäring på det man köper om man går via refunders sida (de har en plugin som är jättepraktisk, så när jag går in på en ansluten butiks sida så säger den till och man aktivererar sidan) och ja, det var väl det.

Hur som helst så skapade jag ett konto i mitten av november när jag skulle köpa kattmat. Den butiken är nämligen ansluten och ptja, kattmat är dyrt och man skulle få dubbel återbäring och man kan ju testa. Det var inte krångligt att upprätta själva kontot. Jag berättar det eftersom det är en sån sak som ofta får mig att hoppa av.

Mitten av november som sagt. I detta nu har jag drygt 600 kronor innestående återbäring som när jag väljer det betalas ut till mitt konto. Man kan om man vill skänka pengarna till röda korset. Jag har fortfarande inte köpt nån jävla mascara, däremot kattmat, böcker, porslin, medicin och nu senast en springcykel till yngsta ungen.

Jag tycker så här, att om du brukar handla på nätet så är det en bra grej att vara med och då kan du klicka här. Använder du dig av länken får både du och jag 50 kronor vid ditt första köp. Går du med på nåt annat sätt är det också bra, för dig alltså. De har också en trevlig och snabb kundtjänst, så jag vet inte vad jag ska gnälla på. Jag har läst att en del påstår att priset på varan blir ett annat om man går via refunder, men det gäller i så fall andra saker än det jag har köpt för jag har då inte sett det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Drottningsylt testar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.