swäck!

Så en dag när jag precis skulle publicera inlägget under om fläckarna så dog bloggen. Inte bara min visade det sig utan även sambons och senare barnens ouppdaterade. Det visade sig att nåntingnånting infekterade filer blabla (ni ser hur intressant såna här saker är för mig) och pjta, ett tag var våra databaser till och med borta.

Skräcken som infinner sig då när man funderar över hur många års bloggande som kanske eventuellt är försvunnet. Backup hit eller dit.

Ja, så det var därför bloggen varit borta ett par dagar i alla fall. EN av er har frågat efter den. Möjligen är jag lite kränkt över det. Det var en snäll människa på det däringa internettet som hjälpte Josh att laga och ptja, nu ser bloggen ut som skit, men funkar åtminstone hjälpligt och tacksamheten är evig och sådär. Tydligen är mitt fantastiskta tema också infekterat och Josh tyckte jag skulle välja ett nytt, men jag vill bara ha mitt gamla och när vi började titta på det och min blogg som vanligt inte riktigt sköter sig så kanske det blir så i slutändan. Vi får se.

Jag upptäckte för en stund sen att vissa plugins försvunnit också (men dem har jag kanske lagat själv), så antagligen finns det en hel del övrigt att önska. En sak i taget.

Jag tänkte att jag meddelar vad som hände om nån förutom hon som frågade faktiskt ändå undrade.

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på swäck!

  1. illika skriver:

    Jag undrade, men jag tog för givet att det var mitt internet som krånglade igen. Det gör så ibland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *