När storken kommer

Vi var nere i zooaffären och köpte 3 räkor, en kampfisk och en låda med kattsand. Ägaren av affären är spansktalande, gissningsvis från Sydamerika nånstans och är väldigt trevlig och jag har handlat där till och från de senaste tio åren.

När jag betalar så säger innehvararen ”och när storken kommer så ska jag bjuda på en fisk”

Jag blev så paff så att jag trodde att jag hörde fel och grymtade väl mest som svar. När vi så kom ut ur affären så frågade jag sambon vad han hade sagt, och jo, han hade hört samma sak som jag.

Eh… va?

För övrigt blev det ingen klänning sydd till det där bröllopet utan en köpt. Jag tänker för mycket på att göra saker och kommer hela tiden på ursäkter till att göra saker i morgon. Jag tänker för mycket hela tiden och kan inte sova på nätterna och nu är semestern slut (föga förvånande så är det varmt och fint väder idag) och min bloggtarm är förstoppad kan man säga.

Trist egentligen när det står så mycket dumt i tidningarna. Tills min bloggförstoppning har hävts hänvisar jag er till Enligt min humla, om inte annat för att allt jag läser och eldar upp mig över (t ex saker från Länstidningen i Södertälje som han vägrar att läsa) får han höra och möjligen skriver om sen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till När storken kommer

  1. Ironical Clan skriver:

    :-O

    Han kanske är en sån synsk jävel som ser saker du inte vet om än? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *