sucker!

Här om dagen besökte vi Täby C eftersom vi hade fått tips om att det är ett bra ställe att titta i affärer på. Ett ställe som inte låter så förbannat illa som Kista galleria t ex och det är alldeles sant.

Sambon behövde efter en ganska kort tid uppsöka bekvämlighetsinrättningen och glädjande nog så just denna skyltad väldigt tydligt. Tjusigt var det också, det fanns till och med ett särskilt rum för amning och skötsel av barn, så att vi andra slipper höra de små liven. En skylt var uppsatt om att det kostar fem kronor (endast 5-kronor) och bredvid en växlingsautomat. I de lite finare kommunerna förväntas tydligen inte att man måste ha jämna pengar eller vara pinknödig.

Efter växlande och besök kommer sambon ut igen och i samma veva kommer en ung kille rusande och påkallar hans uppmärksamhet. Nämnde unge man vill också besöka bekvämlighetsinrättningen och blir väldigt glad och tackar snällt för att dörren hölls öppen åt honom. Detta förvånar mig lite, ända tills dörren går igen bakom ynlingen och sambon mumlar ”sucker! Man betalar ju därinne”

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *