Ikeakatalogen

Jag såg någon rubrik om det redan igår, men var inte ens tillräckligt intresserad för att klicka p den då. Idag verkade det vara en lagom hjärndöd nyhet när man sovit hela dagen. Det rör sig alltså om den gigantiska hundpenis som kanadensarna har hittat i IKEA-katalogen. Jag har inte sett katagogen själv eftersom vår vicevärd gjort små käcka ”ingen reklam”-skyltar som vi kunde tejpa upp och det verkade ju roligt så.. ingen katalog för mig. (däremot får jag reklamblad, för de göms i dagstidningen, de adresseras osv)

Jag skummade igenom artikeln, synade bilden, sen synade jag förstoringen av bilden. Jag ser ingen hundpenis. Det kan bero på att jag inte tänker på sex (med hundar?) hela dagen, eller att jag har haft hund och således för det första vet hur en hund som ligger i en soffa ser ut och för det andra hur en hundpenis ser ut. Och den ser inte ut sådär. Jag har försökt att bortse från att det är en hund jag tittar på utan bara koncentrerat mig på den biten som skulle förestalla en penis, men nej. Jag ser det inte.

Är jag onormal?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ikeakatalogen

  1. Ironical Clan skriver:

    Jag såg den inte heller först (såg den på ett annat ställe än AB), men sedan när AB publicerat bilden så såg jag den. Det ser ju inte ut som en hundpenis, utan en högst mänsklig penis.

  2. PW skriver:

    Nä, det där är inget ”hundben”…;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *