Vem är jag ens?

Idag var jag på kalas i skogen där värden hade glömt sockret. Det fanns också myror och barn i skogen och jag tänkte att det här blir ju en riktig skitlördag. Min tanke var att dumpa ungen och ha tre timmars ingresspelande (googla! Sen meddelar du mig så skickar jag en inbjudan) för mig själv, men eftersom kalaset var i den svenska djungeln och jag insåg att jag 1. inte skulle hitta tillbaka till civilisationen om jag stack och 2. inte skulle hitta tillbaka till kalaset heller, så stannade jag kvar.

Och så fanns det inget socker.

I alla fall så drack jag kaffe med mjölk, men utan socker. Tre gånger. Utan att någon ens trugade.

Nu på kvällen glömde jag hälla socker i mitt te.

Jag vet inte ens vem den här människan som ser ut som jag är längre.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på Vem är jag ens?

  1. Mia* skriver:

    Jaså, spelar du Ingress? Vilket lag är du då på? Jag spelar inte själv, men har jobbat med en som är väldigt aktiv och många exkollegor spelar också.

  2. Mia* skriver:

    Ah, det borde jag ju ha fattat – blått blod, och allt det där! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *