Intressanta tider

Så. I onsdags när jag kom hem från jobbet drog jag igång diskmaskinen och gick och la mig. När jag vaknade var disken klar, det susade i diskmaskinen och vatten sipprade upp genom golvet. Efter ännu en stund (i panik) ringde en granne på dörren och berättade att det droppade från taket i garaget.

Under kvällen sipprade det upp vatten ur skarvarna i hela köket och delar av hallen. Morgonen efter smaskar det inte längre när man går över golvet, istället är golvet lite vågigt och sviktar.

Så. En vattenskada alltså.

Man skulle kunna tro att när man anmäler sånt till försäkringsbolag så händer det saker illa kvickt, men så är ju inte fallet. Lite vatten under golvet är visst inte så noga nu när vattnet ändå är avstängt, så nu diskar jag sittandes på en barnpall i badrummet.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Saker som (inte) funkar, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *