Blogg 24

När man inte skrivit i sin blogg på evigheter plus att den fortfarande ser trasig ut efter tidigare haveri så får man börja med att göra diverse uppdateringar plus hantera mängder med spam. Eller ja, det kanske är jätteintressanta kommentarer på kinesiska jag har fått, men mina kunskaper är obefintliga, så hur ska man veta?

Det här är ett taffligt försök till att hänga på #blogg24 som är en bloggutmaning likt #blogg100, dvs i det här fallet ska man skriva ett inlägg per dag fram till julafton.

Det här var det första. Vi får ser hur det går. Jag var ganska stöddig i förrgår när jag talade om hemma att jag anmält mig och sen visade vart. Så jag anmälde mig till förra årets blogg 24. Och då tänkte jag att jag struntar i det helt, men tydligen inte.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Blogg24. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *