Dag 12 Trumvalk Blogg 24

Luften gick precis ur mig helt, så dagens inlägg får istället visa att man (jag) ibland behöver hjälp också. Jag har tvättat större delen av dagen, både hemma och i tvättstugan. Nyss skulle jag plocka ut den sista tvätten då jag fick en plastmojäng i handen tillsammans med tvätten.

Det visar sig att den ska sitta i själva trumman och ja, det gör den inte. Vet inte vad den har funktion egentligen, men en är att skydda kläderna mot de vassa metallkanter som fanns där under.

Så jag antar att jag inte tvättar hemma på ett tag. Möjligen handtvätt med tårar.

Jag hann tänka att jag borde ha en egen kategori för alla saker som går sönder för oss, men se, det har jag redan. Jag hann också tänka att vi inte har råd med en ny tvättmaskin, men det (kanske) går att laga och det lär ju inte kosta 6000 som just vår maskin kostade. (vi måste ha en kompakt, men inte liten maskin på grund av storleken på badrummet där man tyckte att tvättmaskinen skulle så)

Mojängen heter trumvalk har jag lyckats googla fram och jag har också gjort en reservdelsförfrågan hos nån firma och frågat om man kan sätta dit den själv. Så idag behöver jag egentligen hjälp av någon som kan tvättmaskiner och önskar att jag kände någon.

Funderar också på det här med temat. Det kanske inte var någon bra tanke trots allt. Dels för att jag som jag skrev tidigare inte känner att ni är med mig, men också för att det blir som en fix idé för mig. Jag måste hålla mig till temat och kan jag inte det så är det kört. Det är förstås inte sant, jag får skriva som jag vill, men det blir ändå en känsla av misslyckande om jag inte gör som jag bestämde. Nej, om jag struntar i det har jag inte ens försökt, och då gör det inget om man misslyckas heller. Det här inlägget känns inte heller helt rätt kan jag säga, temamässigt alltså.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg24, Saker som (inte) funkar. Bokmärk permalänken.

1 svar på Dag 12 Trumvalk Blogg 24

  1. Pingback: Dag 21 Superwoman Blogg 24 – drottningsylt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *