Dag 21 Superwoman Blogg 24

Eftersom jag tydligen är en superhjälte har jag idag lagat tvättmaskinen , hämtat ut ett gäng paket, sågat till och ställt granen på plats, fått barnen att städa,varit ute med nämnda barn och satt upp en jävla julbelysning på uteplatsen,  gjort köttbullar, fikat och bjudit på hembakt kaka, postat julkort åt fikasällskapet (däremot inte skickat en endaste själv) slagit in julklappar, lagat mat och… ja, sådär håller jag på.

Superhjälte säger jag er!

Sen är det förvisso också så att jag måste göra det här NU för med början imorgon är det tre nätters jobb som väntar och då ägnar man sig inte åt sånt.

Barnen har dessutom varit lediga och vi har inte varit särskilt osams ens.

Ingen fattar nånting. Och nu har jag tydligen bloggat två gånger.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Blogg24. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *