ähh

Dag 3 och  jag är redan på väg att ge upp eftersom jag 1. är trött som.. jag vet inte, jättetrött och 2. inte har något att skriva om. Dessutom så ska jag jobba hela helgen och då tänker mitt sämre jag att jag kommer ändå att tappa det då så varför inte ge upp redan nu?

Så jag skriver om det då. Om att ge upp fast ändå inte.

Om 97 dagar är det varmt ute och man slipper frysa och ha hallen full med ytterkläder. Känns som en evighet bort, men det är ju faktiskt ganska snart så kanske orkar jag hela vägen ändå fastän det känns trögt nu? Trögstartad kanske.

Jag har inte ens orkat kolla statistiken på länge, så jag kanske skriver för mig själv.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *