Men skatteåterbäringen kommer väl snart?

Ja, nu är det ju säkert.. 5 månader sen fukskadan i köket blev klar va? Så nu har vårt andra kylskåp pajat. Eller pajat. Allt är ju relativt, men om kylskåpet står på max så är en temperatur mellan 5 och 10 grader inte okej, särskilt inte när det är mest närmare 10 grader. Det är ett sånt där halvskåp med kyl uppe och frys nertill.

Men jaja, det drabbar ingen fattig och allt det där så att hosta upp närmare 10 tusen på ett jävla kylskåp känns ju kul. Och nej, det går inte på någon försäkring för med åldersavdrag och sådär på kylen som är trasig så får vi antagligen betala dem för att vi har besvärat dem.

Ett tips från coachen: Köp aldrig vitvaror från Ikea. Allt byttes ut 2009, vi flyttade in i början av 2013 och har sen dess bytt ut diskmaskin, spishäll, ugn, ett kylskåp och nu det andra. Vi köpte ju ett kylskåp själva på Ikea för det var nedsatt och sådär och det tog väl ett par månader innan luckan till frysfacket gick sönder (vi använde inte ens frysfacket) och ramlade ut så fort vi öppnade kylen så till sist tejpade jag fast fanskapet. Det kylskåpet i sin tur är lite större än ett halvskåp, men bara marginellt och innermåttet är så uselt att man ställer in en liter mjölk och då är hyllan halvfull.

I alla fall så blir det nu ett fristående kylskåp och då absolut inte från Ikea. Tur att vi har våran Jonas som kan hjälpa oss med att klura ut vad och hur man kan plocka bort det där inbyggda skräpet. Jag fick tips om att byta termostat, men alltså, i det här fallet är det ju bara som att sminka en gris.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100, Saker som (inte) funkar. Bokmärk permalänken.

1 svar på Men skatteåterbäringen kommer väl snart?

  1. Pingback: Tålamod är en dygd – drottningsylt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *