Som magi!

Ni minns min dator som helt plötsligt inte kände till vårt nätverk? Man kan sannerligen bli trött för mindre. Igår, när den andra datorn betedde sig satte sambon igång datorn som startade och hittade och kopplade upp sig mot vårt nätverk.

Alla mina flikar ploppade upp på skärmen som om den inte stått stilla i 3 dygn. Ingen har rört den under tiden, så nu börjar vi fundera på om den helt enkelt är besatt. Och innan någon ska mainsplaina och berätta att det var omstarten som gjorde det, så kan jag berätta att självklart startade jag om fanskapet. Flera gånger. Det funkade inte. Nu funkar det.

Märkligt är det hur som helst.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *