Valborg

Idag för ett år sen så skulle vi gå ner till Maren och titta på en majbrasa och fyrverkerier, men istället åkte vi till veterinären med en mycket sjuk katt. I år skojade vi lite om att det lär ju bli lite roligare valborg i år än förra året och det verkar det förvisso bli eftersom ingen katt eller människa är sjuk just nu förutom möjligen jag med min hosta, men något besök på någon sjukvårdsinrättning blir det ju inte.

I dag hade vi tänkt åka till en majbrasa i Enhörna efter maten. Istället blev stora ungen osams med ungefär alla i familjen samtidigt och gjorde tidig kväll, sambon tippade omkull inför nattjobb och jag och den lilla ungen åt glass.

Så jo. Roligare än förra år är det väl, men inte så att man skrattar sig fördärvad direkt. Å andra sidan så hade det nog mest varit kallt och rökigt vid majbrasan, men kanske lite mysigt istället för bråkigt hemma?

Nåja. Nästa år kanske blir roligare än i år?

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *