10 positiva saker om mig själv

Jag höll på att sätta mitt te i halsen när jag halvsömning skummade igenom bloggarna och upptäckte att jag har fått en utmaning. Jag? Jag har aldrig blivit utmanad förut vad jag minns förutom att sambon och det räknas inte eftersom han gör det för att få omkull mig. Eller ja, det är hans jobb att känna mig uppskattad i alla fall, men det är en helt annan sak att bli utmanad av någon man egentligen inte känner.

Visserligen är jag lite anti mot att sälja mig själv överlag och just nu i synnerhet eftersom vi håller på med precis samma sak på jobbet. Vi ska lära oss att vi kan det vi kan och att vi som yrkesmänniskor är värdefulla. Jojo. För jag trodde verkligen att jag var dum i huvudet och värdelös innan.

Tillbaka till utmaningen från Danni då, 10 positiva saker om mig själv. (och nu känner jag inte alls att jag borde komma på fyndiga, intressanta och roliga saker. nejnej)

Jag:

är rolig. Inte så att jag kan berätta roliga historier eller så, utan mer syrligt rolig så att säga.

är en fantastisk sambo. Faktum är att jag inte kan komma på någon som är en bättre partner än jag.

är duktig på att lösa korsord.

har tålamod när det behövs. Annars har jag inget tålamod alls. Man ska inte slösa.

kan härda ut i situationer som inte går att förändra för stunden.

accepterar andra människor som de är. Du kan vara en idiot, men funkar det för dig så..

vågar känna efter, även när det är jobbigt. Därför blir jag mer hel hela tiden. Man kan använda sitt förflutna som en orsak till sitt beteende, men inte som ursäkt.

skiljer noga på privatliv och yrkesliv. Jag är inte mitt yrke.

är stark. Främst mentalt. (stark, men skör. vrickad kombo)

ställer upp för de jag älskar fastän det inte är jävla kul och fastän det vände upp och ner på hela min tillvaro (jag kan inte formulera mig bättre eftersom det här är en öppen blogg. Det var/är så. Okej?) och det blev trångt och sorgset och eländigt i flera år. För att man gör så.

är bra på att diskutera och respektera andras åsikter.

Och för att skicka utmaningen vidare så undrar jag vad N, Josh, Malin, Vilje och Mickey skulle svara.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till 10 positiva saker om mig själv

 1. Mickey J Barczyk skriver:

  ”Du kan vara en idiot, men funkar det för dig så..”
  – Bwahahahahahahahahahahaha!!!

  Jo tack, det funkar 🙂

 2. La Reina skriver:

  jag sa ju att jag är rolig 😉

 3. theWitch skriver:

  Du utmanade inte mig, och det ser jag som en utmaning i sig…

 4. La Reina skriver:

  thewitch: jamen vad.. ändå så letade jag efter kjoltyg i min lista. jag menade att utmana dig också, men du gömde dig. jag ser fram emot att läsa dina tio

  varför är det ingen som har reagerat över att jag fuskade och skrev 11 saker förresten?

 5. theWitch skriver:

  Kjoltyg..? Vad menar du med kjoltyg..?
  Jag är väl så manhaftig en människa någonsin kan vara… Eller…?

  Att dina tio blivit elva får ses som en petitess i sammanhanget.
  Här är det ordning och reda som gäller – och jag håller fanan högt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *