Tålamod är en dygd

Kylskåpshistorien kanske börjar nå sitt slut. Man ska ju inte ta ut glädje i förskott och sådär, men vi har en snäll Jonas som först hjälpte oss att få bort det gamla och som nu har byggt en hylla som hamnar ovanför där vårt nya kylskåp ska stå och som har pillat med lister och grejer. ”Inget fusk! Det blir så jävla fult då” säger han och envisas med att vi ska väl fan ha parkett hela vägen in under kylen. Då låter man Jonas göra som han vill, för annars kanske han inte vill alls och då står man där med ett jävla hål i köket.

Det är tänkt att kylen ska levereras på tisdag, men vi har ju fått saker hemlevererade förr med varierande resultat. Ibland kommer de inte alls, ibland på rätt dag och någon gång ibland sådär inom rätt tidsspann sådär. Tog det tid tycker du? Jo, men när vi nu hittade kylen vi ville ha så visade det sig vara en beställningsvara och tjoff 8-15 dagars leveranstid som i verkligheten är 3 veckor. Det var väntat alltså och vi har trots allt en till kyl även om den är liten.

Jag som är van vid att bunkra saker har istället fått planera mjölkåtgången mycket nogsamt och så har mathem fått komma med middagsmaten, för vi har inte plats för en massa slattar av grejer överallt och nu börjar det dessutom bli så varmt ute att man vill ha kylvaror i just ett kylskåp.

Kylskåpet som står på uteplatsen har jag försökt sälja billigt till alla som vågar kommentera, men inte ens för femtio kronor går det åt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100, Saker som (inte) funkar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *