Men snälla Anders

Vi har ju numera tv i sovrummet (tack syster) och eftersom katterna inte sköter sig (sover bredvid mig när jag ska sova) så sätter jag ibland igång tvn och låter morgonmänniskorna prata på, så även i morse.

Jag somnade till delar av en debatt mellan Anders Borg och Per Nuder och om man bortser från själva orden så lät den ena som en perfekt upprepning av Bosse Ringholm när han var ny på jobbet och blev utskickad till hajarna och läste ”Inga-britt Ahlenius har i samtal med regeringen lagt fram önskemål om andra arbetsuppgifer” gång på gång på gång. Motvilligt så måste jag erkänna att det inte var Per Nuder som lät som en uppdragbar speldosa.

Ett litet tips till dig Anders, jag vet att det är besvärligt med ett nytt jobb där man synas i sömmarna precis hela tiden och det är nog inte så jävla kul att sitta i tv och prata med folk som inte begriper hur rätt man har och allt det där. Men det vore bra om du hade råpluggat din del i budgeten, den där som handlar om pengar vet du. Då hade du kunnat toffla till Pelle med riktiga argument eller åtminstone kunnat låta som om du tror på vad du säger även om du känner dig olustig i situationen.

Annars funkar du bra att somna till också, men det var väl kanske inte vad du hade tänkt dig?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *