Det är nästan så att jag skulle kunna bli miljöpartist

Och detta bara för det här. Jag tycker att han är ett föredöme helt enkelt. Man måste inte ta för sig precis allt man har rätt till bara för att man kan.

Själv valde jag att inte ansöka om bostadsbidrag fastän jag hade rätt till det och jag stämplar inte upp till heltid bara för att jag kan heller. När det gällde bostadsbidraget kände jag att jag klarade mig utan de pengarna och att någon annan antagligen behövde dem bättre än jag och när det gäller a-kassan så är det så enkelt att jag har valt att arbeta deltid och står för det och ska således inte ha en spänn därifrån heller även om jag rent tekniskt kan påstå att jag skulle vilja jobba heltid. Fler än en person har kallat mig idiot för att jag har gjort så här. ”du har ju rätt till det”

(å andra sidan så har jag alldeles för många gånger inte fått ta del av saker jag har rätt till, men det är ju helt andra historier)

Heja Gustav! Hoppas att fler politiker (och andra vanliga människor för all del) tar efter.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *