Det ösregnar ute och vårt paraply är spårlöst försvunnet. www.sl.se påstår att Mälarbron har fastnat i uppfällt läge och mitt arbete ligger på andra sidan. Dessutom är jag nästan säker på att jag håller på att bli förkyld.

Intressant början på helgen må jag säga. Hur i helvete ska jag ta mig till jobbet egentligen? (jo, jag kan gå genom skogen i en kvart för att ta mig fram till nästa bro och sen gå tio minuter till för att komma till bussen. Eller inte.)

SL är väl iofs inte kända för att vara helt pålitliga och jag ska inte gå riktigt än så det kanske hinner få ner bron, men ändå.

*ringring*

-jo, det är jag. Jag blir lite sen idag, så att du vet alltså
-jasså? Är det broöppning eller?
-njae.. eller jo. Typ. Sen ett par timmar. Jag kommer sen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *