Igen då

Det är lustigt det där. Hela dagen har jag tänkt att när den sista cigaretten är slut så är den slut. Jag har haft gott om möjligheter att köpa nya, men valt att låta bli och det har känts alldeles utmärkt.

Strax före klockan 20.00 så rökte jag den sista och ungefär en kvart senare var jag röksugen. En halvtimme senare var jag riktigt röksugen och när sambon gick ut på promenad som kom jag på två minuter för sent att jag hade kunnat skicka honom att köpa nya.

Nåja. På sätt och vis så känns det ändå bättre än förut trots att jag är röksugen. För det första för att jag fortfarande har i klart minne hur det känns att vara utan nikotin och för att jag dessutom vet att jag kan gå och köpa cigaretter när/om jag vill. Jag tror att jag får feströka t ex. Det är bättre att falla för frestelsen nångång ibland än att inte ens försöka motstå den alls. Tycker jag alltså.

Ett halvhjärtat försök får det bli. Sambon påstår att mina ursäkter till att inte sluta röka blir sämre och sämre, själv tycker jag att de är ganska bra och dessutom så upprepar jag mig inte så ofta.

Vi åkte knullkanot i fredags. Köpte ingen sprit och inga cigaretter. Men jag kollade pris och dreglade efter limporna.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *