Blogg 100, dag 98?

Något som är jättedåligt när man 1. jobbar obekväma arbetstider, 2. alla dagar på året och 3. har en partner som jobbar ungefär lika konstigt är när den ena går av sitt nattskift när den andra ska gå på och all barnomsorg är stängt på grund av helgdag på en måndag.

Då har man att välja på att den som går av efter i det här fallet 3 nätter inte får sova eller den som går på första av 3 inte får sova. Lätt val, tänker du kanske, men har du då tänkt på att den som inte får sova har hand om två barn som inte säger ja, tack om alltihop utan rentav har egna åsikter. Och ändrar sig.

En kör ett vakendygn med barn. Hurra?

Jag måste verkligen ha bättre koll på helgdagar i fortsättningen när jag lägger schema.

Nej, men på allvar. Såna här saker kan man ju bli sjuk av på riktigt. Eller galen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.