Tillbaka!

Och så strax efter att jag skrev den förra posten så slutade bloggen att funka. Det visade sig att den blivit hackad med skadlig kod igen. Hur händer det ens? Viker man sig en foliehatt så skulle man nästan kunna ta det personligt.

För att fatta mig kort så har jag haft fullt upp och sen varit borta en vecka och nu har jag fortfarande fullt upp även om tillfällena när jag måste gråta mig fördärvad blivit lite färre.

Så vi fick hjälp att laga bloggen. Igen. Av en sån där internetgalning ni vet. Han hade dessutom lånat ut en liten stuga till oss och inte ett endaste övergrepp begicks.

Och här är jag nu. Igen.

Men det har varit extra surt eftersom jag har haft saker att skriva. Saker jag hade behövt skriva ur mig. Jag försökte skriva i ett vanligt textdokument, men det hjälpte inte. Kanske postar jag det jag skrev ändå, kanske inte.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Saker som (inte) funkar. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tillbaka!

  1. solrosglass skriver:

    välkommen tillbaka;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *