Telefonterror

Precis när jag avslutade det förra inlägget så ringde telefonen och människan som ringde har pratat och rökt tills nu. Jag är så röksugen så att jag allvarligt funderar på att gräva efter fimpar i askoppen. Det kan iofs vara så att jag har ett vanligt cigarettmärke i min samling. Jag vet inte så noga, just nu är det dessutom lite för mörkt för att undersöka saken.

Herregud vad den kvinnan pratade! Till sist började min telefon pipa för att batterinivån var låg och först då kom jag loss.

Om jag var det minsta trött så kunde jag ju gå och lägga mig istället, men nu är jag inte ett dugg trött annat än i öronen. Det var väl ingen som tänkte nåt om dåliga ursäkter nu va?

Det är en ny dag i morgon

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *