Slutkontroll (24)

Lustigt det där med bvckontroller. Med första ungen så kommer man ihåg alla papper och ungen är hel och ren och välartad.

Idag var vi med andra ungen på slutkontrollen på bvc. Vi fick förvisso med oss alla papper, men det var efter att ha glömt dem först, men ungen slutade samarbeta mitt i synundersökningen (tills jag sa åt honom att det går snabbare om han samarbetar istället) och ville inte prata med bvctanten. Alls. Däremot så ville han gärna ställa in den där grejen man mäter längden med, och prova vågen och jaha, här fanns det grejer att riva ner och..

Han var så tyst att vi föreslog att vi kunde stanna hela dagen, men det fick vi inte. När vi var klara sa han inte ens hejdå utan klampade ut genom dörren efter att ha gett henne en mördande blick som man kan få när man huggit någon i armen med en nål.

Okej. Hejdårå.

(han blev godkänd)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i barnen, Blogg100, Föräldraskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *