Ställ mig under förmyndare (27)

Såg någon rubrik under helgen om någon kändis som var ”fånge” i sitt eget hem och stod under förmyndare och jag tänkte för mig själv att det var väl typiskt kvällstidningar att försöka få det att se ut som en dålig sak.

För jag är knappast ensam om att ibland känna att det här med att gå till jobbet, betala räkningar, se till att det finns mat i kylen och kläder på kroppen inte är så jävla kul? Att det ibland vore ganska skönt med någon vuxen som bara ”nä, men nu går du och lägger dig och låter oss sköta det här”

Ja. Var så god. Jag sätter mig här under bordet, kanske bygger en koja av filtar och rullar ihop mig till en boll. Kan man få ett glas mjölk kanske?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *