Förenkla vardagen (28)

Det här kommer ju att bli som ett reklaminlägg, men det slog mig för en stund sen exakt hur mycket enklare tillvaron har blivit sen vi helt enkelt släppte den här grejen med att komma på vad vi ska äta till middag och lät någon annan bestämma och leverera maten hem till oss.

Det är en sak mindre att bli osams om eftersom det är en sak mindre att göra. Dessutom har jag en stående beställning på mjölk som går åt, men som är så satans trist att släpa hem i de mängderna.

Vi handlar i vanliga mataffären också, för det blir lite väl dyrt annars, men om man som jag ofta skriver en inköpslista som sen aldrig följer med till affären så kan det bli många vändor innan man måste börja om. Idag skulle jag köpa lite olika ostar att ta med, men hittade bara en och det räcker inte långt, så där och då börjar jag fundera ut något annat man kan äta som ger lite disk och inte kräver matlagning på plats. Landar vid potatissallad, som i mitt huvud just då innehåller potatis, kapris och grädde. Bara.

Ett par timmar senare faller polletten ner och jag inser att jag måste handla igen imorgon om det ska bli något alls av det här, men det är ju så trååååkigt.

Så klick, klick, klick. Inget handla imorgon, men däremot hemleverans av både middag och resten jag glömde.

Jag har medvetet inte nämnt vart vi handlar så att ni inte tror att jag får betalt för att skriva det här, men ni som vet vet. Det är på den nivån att när jag ser deras bil så blir jag glad å andras vägnar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *