Utfyllnad (45)

8469 steg visade armbandet när jag kom hem i morse strax före åtta.

Det man kan konstatera utifrån detta är att jag inte suttit och halvsovit i en fåtölj hela natten som en del verkar tro att nattpersonal inom omsorgen gör mest jämt.

Jag hade någon slags tanke att utveckla med det här, men raspet i halsen kombinerat med huvudvärken gör sitt till, så jag får ingen ordning på det. Skönt med ett jobb där man måste röra på sig vare sig man vill eller inte, för gå på gym och motionera verkar så sjukt trist.

Otrolig skillnad blir det i alla fall med ett armband som jag har på mig jämt och telefonen som kanske inte alltid är där jag är. Plus att stegräknarna i min telefon har haft en ganska lång startsträcka. Sen tror jag inte att det går att mäta exakt, man får ta det för vad det är och jämföra med sig själv från dag till dag.

 

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *