Kasta sten i glashus? Eller huvud

Barnen är ute på gården och leker och för en liten stund sen kom den stora ungen inrusande med andan i halsen och berättade att den lilla hade gjort illa sig. Ut på gården alltså och ser mycket riktigt den lilla stå i andra änden och vråla.

Det har hittat en sten i gatstensstorlek som de kastat ner i den istäckta vattenpölen för att isen ska gå sönder och man inte ska halka lika lätt. Den lilla har då lyft den och kastat den rätt i skallen på sig själv.

Och då var det senast i torsdags som han klättrade omkring på dagis och struntade i personalen som sa åt honom att sluta innan han gör illa sig och det slutade med en präktig fläskläpp.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i barnen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *