Blah (48)

Idag packade jag ner en termos med kaffe och en bok drog med barnen till närmaste lekpark. Till en början var det fint, men lite kallt. Barnen lekte och stojade med varandra istället för att puckla på varandra och jag fikade. Solen tittade till och med fram en stund och det fick andra människor att också kasta sig ut.

Så jag slogs än en gång av hur lite jag tycker om människor. Det kan man nog analysera och skriva en uppsats om, särskilt om man tänker på att jag jobbar med just människor.

Inget särskilt med människorna i lekparken alltså, det var bara folk med sina ungar som var som folk är mest antar jag.

Läs även andra bloggares åsikter om

 

 

Det här inlägget postades i Blogg100, personligt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *