humörsvängningar är kul

Jag vet inte om det var nikotinet (eller bristen på det) som gjorde att jag under första halvan av dagen ägnade mig åt humörsvängningar utan dess like. Jag antar att man kan råka ut för sånt när man är gravid också.

Jag var hungrig och hittade inget jag ville ha. Då grinade jag. Sambon köpte bröd.
Jag lyckades inte få ordning på håret. Då grinade jag. Säkert 3 gånger.
Däremellan hann jag grina ett par gånger för att jag grinade och är så hopplös. Dessutom har jag ett platt huvud och hårsnoddarna hatar mig. Hade jag haft en sax i handen istället för en hårborste hade jag antagligen haft ett par dm kortare hår och fortfarande varit missnöjd.

Sådär har jag hållit på alltså. Jättekul.

Sen gick vi och fikade. Det gick bra.

Jag har rökt en cigarett idag och ska nog röka en till. 2 är bättre än 5, men sämre än inga. Inga tuggummin iaf så den totala nikotinhalten är ganska låg.

Jag måste lära mig att lugna ner mig och inse att det faktiskt inte är hela världen att röka och skulle det vara det vid någit tillfälle så får man väl röka en cigarett eller två då. Problemet är ju när det blir en varannan timme eller så.

Sambon frågade när jag var så hungrig vad jag tyckte mest om, för det vet han inte. Min tanke var att det finns ingenting som jag gillar så mycket som cigaretter. Det är säkert inte sant, men någon favoriträtt har jag nog inte. Snarare så att jag är sugen på olika saker vid olika tillfällen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *