Dessa trasiga knän

Vi har haft tur, eller otur att vår äldsta unge är en försiktig kille som helt enkelt inte brukar göra illa sig. Han kladdade inte särskilt mycket med maten och eftersom han var så försiktig så höll kläderna till lillebror också.

Tydligen är det slut med det nu. Den senaste veckan har två par byxor åkt i soporna på grund av bland annat cykelvurpa. Ett par var dessutom nyinköpta på rea för att egentligen ha till hösten. Nu lär han inte hålla samma tempo hela tiden, men jag är ju inte dummare än att jag fattar att det kan bli dyrt snabbt.

De senaste dagarna har jag sett reklam i mitt facebookflöde för Ossoami barnbyxor. De ger ett års garanti mot just trasiga knän. Jag har sett dem på någon mässa för länge sen, men var för snål då. För mina barn har ju inte trasiga byxor.

Men nu har de tydligen det!

Det är klart att när man tittar på priserna på hemsidan så tycker jag att det är dyrt, men byxorna som gått åt den senaste veckan kostade kanske 400 tillsammans och de duger ju inte mycket till längre och jeansen som gick sönder förra sommaren första gången han hade dem på sig kom från Polarn o pyret och de är ju inte svinbilliga om man så säger.

Om jag hade en unge skulle det väl kvitta med tanke på hur fort de växer, men nu har jag två och jag gillar tanken på att inte behöva köpa nytt hela tiden till båda. Jag har dessutom någon grej (tack mamma) med trasiga kläder, så de får inte gå med vare sig trasiga kläder eller ens trasiga strumpor. Det går bara inte.

Men nu hittar jag inte den där reklamen med den där rabattkoden som jag ville utnyttja. Jag tycker inte att facebook sköter sig riktigt här?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i barnen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *