Gday mate! (68)

Idag träffade vi en australiensare på en mycket märklig loppis. Kanske var det hans loppis, kanske inte. I alla fall så sa han när jag sa åt barnen att vara försiktiga att det mest värdefulla i hela huset var mina barn, så de kunde pilla och känna på saker bäst de ville.

Mjo. But they still have to be careful, försökte jag, men nej. But why? This is a house full of junk!

Sen frågade han varifrån vi kom och vi talade om att vi bor i Södertälje. The good part, och the bad part? Det hela slutade med att jag förklarade att jag aldrig vill flytta ifrån Södertälje och att alla ställen har bra och dåliga sidor.

Well, I dont know. I never been there, säger han.

Och det är väl ofta så. Folk tror och uttalar sig om ställen de aldrig satt sin fot på. Den här gubben satt på en solstol i ett skabbigt hus fullt med saker som ingen vill ha och tänkte att Södertälje var ett riktigt helveteshål och jag tänkte precis samma sak om hans hus.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *