Leva för evigt (72)

För er som inte gillar Kiss så kan jag berätta att de varit i Sverige och spelat. Jag gillar inte heller Kiss, men folk i mitt facebookflöde gör det och jag råkade se en nyhetssändning, så därför vet jag det.

De har i alla fall funnits i över 40 år och det finns två originalmedlemmar kvar. Han Gene Simmons och kanske Paul Stanley? I nyhetsklippet sa Gene Simmons i alla fall att bandet kunde ju hålla igång för evigt, för man kunde byta ut medlemmarna efterhand. Han själv torde ju vara snart på tur med sina 67 jordsnurr.

Och jag funderar på vad som är själen i ett band där ingen som var med från början finns kvar. Är det samma sound ens? Bara för att man spelar samma låtar och har samma dräkter så blir det ju ändå inte samma sak. Om man är ett bra band alltså, med ett eget sound.

Eller så kan man redan nu ha ett helt gäng band som heter Kiss som turnerar världen runt så får alla som vill se bandet. Nej?

Men vad vet jag. Jag tyckte Kiss var dåliga första gången jag hörde dem.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *