The A word (74)

Ni gillar ju serier. Just inatt var det lugnt på jobbet så jag tittade på första två avsnitten av The A word på svt play.

Det är en brittisk dramaserie om en autistisk pojke och hans familj. Eller kanske mest om hans familj, för det verkar som att de är mer bekymrade än Joe, som får autismdiagnosen. Han är fem år och i början känns han mest som en femåring med lite idéer för sig. De kan ha det, femåringarna. Joe visar sig dock ha ganska många idéer när man tittar lite närmare.

Serien är varm, lite rolig ibland utan att vara sådär HAHA som jag upplever att svenska filmer på samma tema kan vara. Missförstå mig rätt, HAHA är roligt och bra, men ibland vill man ha något mer jordnära och kanske något mer.. verklighetstroget?

I alla fall. Man kan se den.

Förresten, Joe gillar musik, så man får ju höra en del. Mycket musik blir mycket bättre när en femåring trallar med. (inte sådär skriksjungande, utan sådär som de kan göra när de tror att ingen hör)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *