Interaktion (80)

Jag är dålig på att kommentera bloggar. Det har jag skrivit förut och fastän jag själv ändå har någon slags önskan att interagera med mina läsare så är det tydligen inte tillräckligt angeläget för att själv faktiskt skriva en jävla kommentar till något någon annan har skrivit.

Bättring på det, tänker jag och har faktiskt gjort just detta idag. Skrivit en kommentar alltså.

Ljuvliga tider ändå när kommentarsfältet i en blogg levde ett eget liv där folk rök ihop och blev sams och sen skrev egna inlägg och länkade tillbaka och… Nu sitter vi envisa bloggare på våra kammare och knappar på tangenterna och frågan är om vi själva ens orkar bry oss. Eller om vi är den sorten som bara fortsätter med det vi alltid har gjort.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *